Counseling & psych-k®

 

Wat houdt je eigenlijk tegen om je goed te voelen?

 

Je zou wel willen, maar… tja, wát eigenlijk? Steeds maar weer van die nare gevoelens, gedachten, gewoonten, spanningen en blokkades. Je hebt er van alles aan gedaan, maar toch verandert er maar weinig, ondanks al je inzet.

Wat je eigenlijk wilt is kracht, moed, zachtheid, helderheid, enthousiasme. Je wilt vrolijkheid, openheid en liefde in het contact met anderen en je wilt je power, je gevoeligheid, je wijsheid en je passie voelen.

Hoe zou het zijn om je te realiseren dat je dat allemaal al bént?

 

Wij counselen mensen bij het zijn wat ze willen worden. Daarbij kan één probleem al voldoende zijn om je beter te voelen. Natuurlijk zonder het probleem uit het oog te verliezen, want het mag er óók zijn. De vraag wordt dan meer of het nog wel bij jou wil zijn.

 

Wij dagen je uit…

 AV-7489

…om je valkuilen, je weerstanden, je kansen en je kracht te (door)zien. Om te verwerken, los te laten of te versterken. Wij dagen je uit om tot bloei te komen.

Wij hebben onze eigen unieke manier van counselen en coachen ontwikkeld en gebruiken daarbij o.a. de methode psych-k® en essentiële krachtgerichte coaching. De centrale vraag hierbij is wat mensen gelukkig en krachtig maakt.  

  • Het doel van essentiële krachtgerichte coaching is om de potentie en kracht aan te boren en de coachee te helpen om eventuele belemmeringen te hanteren die de eigen kracht en potentie indammen.
  • Het gaat er om dat coachees leren om autonoom en zelfsturend te worden in het benutten van hun kracht en het hanteren van belemmeringen.
  • Daarbij krijgt essentiëel coachen diepgang als er een inbedding is in authentiek contact tussen coachee en coach. Daarbij zet de coach zichzelf in omdat echt contact helender is dan welke techniek ook.
  • Het traject richt zich op wie je in essentie bent en de essentiële kwaliteiten die daarbij horen.

 

 

Counselen kan:

  • individueel
  • met partner
  • met kind (-eren)

met thema’s zoals zelfbeeld, persoonlijke groei, zingeving, spiritualiteit, gewoonten, depressie, onrust, stress, burn-out, angst, slaapproblemen, eetproblemen, fysieke ziekte, werk, school, relatie, opvoeding, verlies, trauma…

 

 

 


Wij kiezen ervoor om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Daardoor denken wij meer passende hulp en kwaliteit te kunnen bieden.