BeYOUtiful

Dag-workshop beYOUtiful; verbinden met jezelf en je verlangens. Deze workshop herhalen wij regelmatig.

(Scroll naar beneden voor de cursus beYOUtiful; open je ♥ naar liefde – ‘Alles is welkom in zachtheid en liefde, JIJ bent welkom in zachtheid en liefde‘)

 


Een verdiepende en verbindende dag die in het teken staat van jouw verlangens en waar jij blij van wordt.

D.m.v. zowel diepgang als speelsheid en lichtheid kom je deze dag in contact met deze verlangens. Je gaat zien en voelen hoe jij jezelf belemmert deze te leven. Je krijgt zicht op de kwaliteiten die jij in huis hebt om dit wél te doen.

In onze kindertijd hebben we in het contact met onze ouders en omgeving patronen ontwikkeld om onszelf staande te houden. Je herkent waarschijnlijk wel het gevoel dat je er niet helemaal mocht zijn, je voelde je niet voldoende gezien en welkom en verloor de verbinding met jezelf en de ander. Je bent gaan zoeken in de buitenwereld naar erkenning en bevestiging en je bent gevoelens en mooie kwaliteiten van jezelf gaan onderdrukken uit angst om afgewezen te worden.

Deze patronen kunnen je in het hier en nu belemmeren in het contact met jezelf en de ander. Vooral in het contact met de ander kun je de verbinding met jezelf verliezen, maar ook in het contact met jezelf kun je jezelf belemmeren om te voelen wat je voelt.

Wanneer verlies jij het contact met jezelf? Waar werd jij blij van als kind en welke kwaliteiten heb jij onderdrukt en wil je weer gaan herontdekken en leven?

Tijdens deze ervaringsgerichte workshop creëren Petra & Monika een veilige setting waarin jij helemaal welkom bent en die in het teken staat van jou. Een cursus vol inzichten, ontdekkingen, verbinding, herkenning en handvaten. Een reis naar binnen, je herinneren wie je echt bent. BeYOUtiful.

Deze workshop geven wij vanuit wie we zijn en echt contact vanuit ons hart. Beide hebben wij, sensitieve vrouwen, een turbulent leven geleid, met o.a. veel angsten. Wij zijn gaan zien hoe alles wat je meemaakt de weg wijst naar verbinding met wie je echt bent, je essentie. Dat was/ is voor ons een intensief proces. We ervaren allebei nu zo’n diepe verbinding met ons zelf en het leven, o.a. als vrouw en als moeder en professional, dat we dat met veel liefde doorgeven. Beide hebben wij een passie voor zelfrealisatie, authenticiteit, echtheid, contact en verbinding.

Hoe: met o.a. transformatietechnieken, opstellingen, visualisatie, meditatie, kaarten en contact met het lichaamsbewustzijn/ onderbewuste, waarnemingsoefeningen en spiegelen. De focus ligt op jouw essentie en het ontdekken van jouw eigen kompas. Monika & Petra volgen in het moment wat er nodig is, in vertrouwen dat precies datgene gebeurt wat er mag gebeuren. Er is veel ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en vragen.

Praktisch:

– Datum: zondag 17 december

– Tijd van 10.30 – 17.30 uur

– Je bent een kwartier voor aanvang welkom

– Inclusief koffie, thee, iets lekkers en een biologische lunch

– Locatie: nog niet bekend, in elk geval in Zutphen

– Trek lekker zittende kleding aan

– Investering; € 89,- incl. btw

 

Voor meer informatie of aanmelding klik HIER of je kunt ons bellen of mailen:

Monika; 06 36035909, info@zinzichttraining.nl, meer over Monika klik hier. 

Petra; 06 83530314, petra@puurhartwerk.nl

 

Je bent van harte welkom!

Liefs,

Petra en Monika

 

 

BeYOUtiful cursus 

Open je ♥ naar liefde

‘Alles is welkom in zachtheid en liefde, JIJ bent welkom in zachtheid en liefde

Verlang jij er ook zo naar om (meer) in contact te zijn met je innerlijk kompas? Weer die diepe verbinding te voelen met jezelf, je gevoelens, je lichaam, je vrouw zijn en je natuurlijke stroom? Echt jezelf zijn, thuis bij jezelf en vanuit die stevige basis de verbinding met je vrienden, familie en de wereld om je heen aan te gaan. Hoe zou je leven er dan uitzien?

Wij zien hoeveel vrouwen dit verlangen delen en hoe we onszelf daarin kunnen belemmeren. Het leven vraagt veel van je en de buitenwereld spiegelt ons zo. Juist in contact met de ander kom je jezelf tegen. De angst om totaal jezelf te zijn, bang voor het oordeel, bang voor de mening van een ander, bang om afgewezen te worden maakt dat je de verbinding verliest met jezelf en je omgeving. Juist door het allerbeste te willen voor je omgeving, maar je ook te focussen op de buitenwereld op zoek naar bevestiging, erkenning, liefde en veiligheid, raak je uit contact met jezelf en dat frustreert je. Belemmerende patronen zijn ontstaan in contact. Juist op deze plek, in contact met die ander, waar onze angst het grootst is en de pijn het meest voelbaar, kan elke belemmering oplossen.

Misschien ben jij je hier bewust van en zie je heel goed wat je anders zou willen en toch lukt het niet om bij jezelf te blijven en je hart te openen naar liefde, naar jouw wijsheid en waarheid. Je hart te openen naar wie jij in essentie bent en daarvoor te gaan staan. ♥ BeYOUtiful!

Tijdens deze ervaringsgerichte cursus creëren Petra & Monika een veilige setting waarin jij helemaal welkom bent en die in het teken staat van JOU! Een cursus vol inzichten, ontdekkingen, verbinding, herkenning en handvaten. Een reis naar binnen, je herinneren wie je echt bent.

Deze cursus geven wij vanuit wie we zijn en echt contact vanuit ons hart. Beide hebben wij, (hoog)sensitieve vrouwen, een turbulent leven geleid, met o.a. veel angsten. Wij zijn gaan zien hoe alles wat je meemaakt de weg wijst naar verbinding met wie je echt bent. Verwachtingen en druk uit de buitenwereld kunnen dat proces zo onder druk zetten, omdat het zoveel oproept. Dat was (en is) voor ons een intensief proces geweest. We ervaren allebei nu zo’n diepe verbinding met ons zelf en het leven, als vrouw en als moeder, dat we dat met heel veel liefde en passie doorgeven. Beide hebben wij een passie voor zelfrealisatie, authenticiteit, echtheid, contact en verbinding.

We maken gebruik van o.a. transformatietechnieken, opstellingen, visualisatie, meditatie, kaarten en contact met het lichaamsbewustzijn (van binnen weet je alles), onder- en bovenbewuste, waarnemingsoefeningen, spiegelen, rituelen en contact met spirit(s). De focus ligt op jouw essentie en het ontdekken van jouw eigen kompas. Monika & Petra volgen in het moment wat er nodig is, in vertrouwen dat precies datgene gebeurt wat er mag gebeuren. Er is veel ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en vragen.

 

Praktisch:

– Cursusdata reeks op zondagochtenden: 14 januari 2018, 28 januari, 11 en 25 februari, 11 en 25 maart 

– Tijd van 10.00 -13.00 uur.
– Je bent een kwartier voor aanvang welkom.
– Wij zorgen voor de koffie, thee en iets lekkers.
– Locatie: Hart van Zutphen; IJsselkade 8.

– Zorg dat je lekker zittende kleding aantrekt.

– Kosten; jouw investering voor deze cursusreeks van 6 keer is € 297,- incl. btw.

***VROEGBOEKKORTING*** Boek en betaal je voor 24 december 2017 dan betaal je slechts € 247,-

Voor meer informatie of aanmelding kun je bellen of mailen:

Monika; 06 36035909, info@zinzichttraining.nl
Petra; 06 83530314, petra@puurhartwerk.nl, meer over Petra: http://www.puurhartwerk.nl/

 

Je bent van harte welkom!

Liefs,

Petra en Monika

 

Een verdiepende vervolgcursus voor iedereen die een cursus bij ons deed is op dezelfde data; 14 januari 2018, 28 januari, 11 en 25 februari, 11 en 25 maart van 14.00-17.00 uur. We gaan verder waar we gebleven waren, met veel dezelfde werkvormen en soms nieuwe, maar ook hier staan niet de methoden voorop, maar echt contact met jouw en elkaars essentie.