Ervaringen Training & scholing


‘Ik heb de cursus ‘omgaan met agressie en ander grensoverschrijdend gedrag’ gevolgd en vond deze zeer waardevol. Ik heb vooral veel gehad aan de oefensituaties.’

       -Irma Bekkers, thuisbegeleidster

 

‘Voor mij was het leren inschatten van de soorten agressie belangrijk omdat elke soort agressie een eigen aanpak heeft. Daarnaast vond ik het werken met de acteur indrukwekkend omdat je kunt voelen wat je grenzen zijn en waar ze liggen.’

       -Petra Smink, thuisbegeleidster

 

‘Ik vond het goed om me bewust te worden wat agressie in zijn verschillende vormen inhoudt en wat ik hiervan op mijn werk tegenkom. Daarnaast was het goed om te ervaren wat ik zelf uitstraal en hoe een ander op mij reageert – en omgekeerd.’

       -Rinie Lammers, thuisbegeleidster