Contact

Stefan Schoenmacker

06-12170725

Monika van Dolderen

06-36035909

Wij hebben onze praktijk in Zutphen en in Lochem.

zinzichttraining@outlook.com

gebouw IJsselkade

Routebeschrijving praktijk Zutphen

Onze praktijkruimte is gevestigd in het gebouw aan de IJsselkade nr. 8. Parkeren met zowel fiets als auto kan op het parkeerterrein aan de achterzijde van het pand op de Oude Wed. Overige parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand.

Kom je met de trein? Binnen 5 minuten ben je vanaf het station bij de praktijk. Vanuit het station loop je:

 • naar rechts het Stationsplein op
 • dan ga je linksaf Looiersstraat in
 • vervolgens op de Molengracht rechts af
 • meteen weer links de Berkelkade op
 • daarna sla je rechts af de Brugstraat in
 • direct daarna links af Oude Wed op waar je aan je rechter hand de achteringang vindt van de IJsselkade 8 (blauw-wit bord ‘IJsselkade 8’)

Kom je met de fiets?  Graag de ingang aan de achterzijde van het pand gebruiken. Hier kom je via de Berkelkade en vervolgens de Oude Wed. Daar is een overdekte fietsenstalling. Aan de voorzijde is er tegen de gevel van de IJsselkade geen plek voor fietsen.

Kom je met de auto via de oude brug? 

Praktijk bereikbaar via IJsselkade: vanaf de oude brug meteen rechts, vervolgens eerste weg links afslaan naar de Marspoortstraat. Dan eerste weg links naar Oude Wed. Met de bocht mee naar rechts. Aan de linkerzijde kun je de poort binnenrijden bij het bord ‘Achteringang IJsselkade 8’. Daar is gratis parkeerruimte voor 8 auto`s.

Als daar geen plek is dan kun je -betaald- aan de IJsselkade zelf parkeren. Is daar geen ruimte meer, dan kun je de grote parkeergarage aan het spoor  (P+R) of de parkeerplekken aan de Rozengracht, Molengracht en Marspoortsraat gebruiken. Let wel op dat er veel plekken voor vergunninghouders zijn.


  naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht