Workshops


Workshopserie ‘De WisselWegWijzer’: kiezen voor vrijheid

.

Ken jij dat ook, dat gevoel van vastzitten? Vast in een innerlijk conflict, een roestig patroon, een dilemma of een andere situatie? Je weet wel dat het anders kan maar je blijft steeds rondjes draaien.

Er zijn allerlei manieren om een andere beweging te laten ontstaan. Wij ontdekten een heel leuke: de WisselWegWijzer.

Dit pad bevat 2 ‘wissels’. Je loopt het fysiek, om op speelse en lichte wijze nieuwe mogelijkheden, keuzevrijheid en een ander perspectief te ontdekken en te ervaren.

Het pad begint met een situatie die je wilt onderzoeken. Elke stap wordt begeleid door vragen die helderheid scheppen in je kijken, voelen en denken. Je komt in contact met je onderliggende verlangen. Het pad eindigt met een nieuw perspectief vanuit jouw verlangen en kwaliteiten.

Het lopen van de WisselWegWijzer maakt je bewust van de mogelijkheden die je hebt om perspectieven te kiezen die beter passen bij wie je echt bent. Fysiek gezien vormen je hersenen letterlijk nieuwe ‘paadjes’, waardoor je met meer positiviteit en vertrouwen in het leven kunt staan. Daarbij krijg je ook meer voeling met ‘de neutrale waarnemer’, de stille ruimte in jezelf. Dit leidt tot een voller en rijker leven. Je komt meer in verbinding met de rijkdom die al in je is. Zo gaan acceptatie en keuzevrijheid hand in hand.

De WisselWegWijzer kan individueel gelopen worden, maar ook door stellen en in teamverband.

 

“Ik vertrouw het proces. Ik hoef geen uitkomst te forceren”.

.
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar zinzichttraining@outlook.com of via het contactformulier (zie: ‘contact’). Een belletje mag ook: Monika van Dolderen, 06-36035909 of Stefan Schoenmacker, 06-12170725.
.
Je bent van harte welkom!
.
.
Plaats: Centrum Volledig leven, Hanzeweg 6, 7202 CG Zutphen.
Data: zaterdag 16 april 2022, zaterdag 7 mei 2022, zaterdag 28 mei 2022, zaterdag 18 juni 2022, zondag 10 juli 2022. Alle workshops staan open voor zowel enkele personen als stellen.
Tijd: van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Bijdrage: 45,- p.p. (bij voorkeur ter plekke gepast te voldoen) inclusief koffie/thee en wat lekkers.