Ervaringen Counseling & PSYCH-K®


‘Dankzij Monika en de geweldige techniek van psych-k ging er een wereld voor me open. Door de rustige, met humor en openminded houding van Monika kun je jezelf zijn.

Bij relatiecounseling hebben deze eigenschappen en onze wil om anders te kijken, ervoor gezorgd dat we elkaar weer leerden waarderen en om open te staan voor elkaar. Handvatten en oefeningen hoe je ego los te laten en uit die ‘groef’ te komen hebben ons daarbij enorm geholpen.’

  • C. uit Zutphen

 

 

‘Wow, Monika, wat een reis hebben we samen afgelegd. Het was zeker niet altijd makkelijk, maar ik had hem met niemand anders willen maken! Je persoonlijke benadering, de veilige setting, je steun en vertrouwen, je humor, je warmte en alle spiegels die je me voorgehouden hebt, hebben me weer vertrouwen in mezelf en de wereld gegeven en me geleerd voor mezelf op te komen en mijn grenzen te bewaken. Het was een reis met veel humor en nog veel meer tranen, maar ik ben er zoveel sterker uitgekomen. Het was zó fijn hem samen met jou te mogen maken! Dank je wel!

  • B. uit Lochem