Retraite ‘Leven vanuit zielsbewustzijn’

 

 

 

 

Aandacht voor jou & voor Jou

 

Van 8 tot en 16 januari 2024 biedt het Zwitserse Hotel Clarezia een unieke retraite aan: ‘Leven vanuit Zielsbewustzijn’. Iedere dag kun je kiezen uit verschillende activiteiten die erop gericht zijn jouw contact met je Ziel bewuster te maken, zodat je steeds beter in de stof kunt gaan zeten waarvoor jij op Aarde bent gekomen. Want dat maakt gelukkig!

 

Wij mensen voelen ons het best wanneer het Leven via ons tot uitdrukking mag komen precies zoals het komt. Dan valt namelijk ons zielsverlangen helemaal samen met onze menselijke wensen. Dat is echter vaak niet vanzelfsprekend. Wij zijn immers als mens geconditioneerd en hebben bovendien al verschillende ervaringen opgedaan (of meegenomen vanuit onze familielijn) die ons Licht versluieren.

 

In groepen en individueel

Tijdens deze retraite maak je op verschillende manieren weer contact met je Ziel. Dat gebeurt zowel in kleine groepen als in individuele sessies, waarvoor meerdere begeleiders beschikbaar zijn. Dit zijn stuk voor stuk zeer ervaren healers/coaches, die in al hun sessies een liefdevolle en gelijkwaardige bedding bieden waarin alles welkom is. Zo ontstaat de ruimte waarin een shift in perspectief kan ontstaan van het ‘ikje’ naar het Zielsbewustzijn. Je komt weer dieper in contact met de kwaliteiten van Wie jij werkelijk bent en van waaruit je wilt leven. (Alles is al in jou aanwezig!)

 

Dit zijn de groepssessies waarvoor je je kunt inschrijven:

 

 • Zielsopstellingen
  Zielsopstellingen zijn een diepgaande variatie op de bekendere familieopstellingen, waarbij je de laagjes van jezelf kunt ‘afschrapen’ die je nog vasthouden in patronen die je allang niet meer dienen. Meer info: zielsopstellingen.nl.
  Groepssessies met o.a. de WisselWegWijzer
  Via meerdere werkvormen leer je jezelf en elkaar zien in Zielskwaliteiten en bevrijd je jezelf van belemmerende overtuigingen en patronen. Er wordt o.a. gebruikgemaakt van de zgn. WisselWegWijzer: een pad (van grondankers) dat je letterlijk loopt en dat je bewust maakt van de mogelijkheid om andere perspectieven in je leven te kiezen, die meer recht doen aan Wie jij echt bent. Meer info: zinzichttraining.nl.
 • De Kracht van de Liefde
  In ieder ecosysteem is elk element van nature geneigd alle andere elementen te steunen. Dat geldt bijvoorbeeld voor ons lichaam, waarin de cellen en de organen dat ‘zomaar’ doen, maar ook voor de hele menselijke gemeenschap. Die natuurlijke neiging gaan we weer goed wakker roepen in onszelf. Meer info: stukkenbeter.nl.
  Geleide meditaties, trancereizen, channelings, yoga
  Ondersteunend aan alle eerder genoemde verrijkende ervaringen worden nóg tal van sessies aangeboden.

 

En dit kun je individueel of met je partner samen doen:

 

 • In contact met jouw Zielskwaliteiten
  Deze sessies geven je precies dát duwtje in de rug waardoor je de volgende stap op jouw zielenpad kunt zetten. Via diverse werkvormen maken we samen contact met jouw Zielskwaliteiten. Daarnaast kan in overleg gebruik worden gemaakt van aanraking/massage om de wijsheid van je lichaam tot uitdrukking te laten komen.
 • Partnerrelaties als snelweg naar Verlichting
  Wil je samen met je partner de Zielskwaliteiten van jullie beiden én van de relatie vrijmaken, en zo jullie relatie verdiepen, dan kan dat in een twee-op-twee-sessie met 2 van de begeleiders. Meer info: zinzichttraining.nl.
 • Sessies op de Schumann-plaat
  De Schumann-plaat heeft niet alleen een heilzaam effect op tal van fysieke aandoeningen, hij heeft ook een positieve invloed op je emotionele, mentale, relationele en zelfs spirituele gezondheid. Meer info: schumannplaat.nl

 

Unieke kans

Omdat het de eerste keer dat deze retraite wordt aangeboden, berekenen we slechts de kostprijs door. Dit is daarmee een unieke kans om een diepgaand transformatieproces aan te gaan voor een uitzonderlijk lage prijs!

 

Prachtige plek

Je reist af naar een sublieme plek, hoog in de bergen, waar je niet alleen kunt genieten van ultieme rust en schitterende vergezichten, maar ook – als je dat wilt – prachtige wandelingen kunt maken. De energie in de bergen is heel krachtig en licht; je zult je echt gedragen voelen!

 

Bovendien word je helemaal ontzorgd: zowel de (bus)reis als de gezonde maaltijden zitten bij de prijs in. Je kunt je dus optimaal ontspannen en letterlijk ‘het goede der Aarde tot je laten komen’.

 

NB: Voel je jezelf aangetrokken tot dit programma en wil je graag samen komen met iemand die hier liever niet aan meedoet (en die in plaats daarvan bijvoorbeeld de prachtige omgeving wil verkennen)? Dat kan! Het hotel staat ook open voor niet-deelnemers.